2. teden Kapsule priložnosti: Perspektivna področja v farmaciji

Članek je objavil: DŠFS Fakulteta za farmacijo, Aškerčeva cesta 7, 1000 Ljubljana, Slovenija Objavljeno: 11 november, 2018 Posodobljeno: 11 november, 2018

2. teden Kapsule priložnosti ponuja odgovore in nova vprašanja o perspektivnih področjih v farmaciji.

Z nami bodo:
🚀MATEJ LINKE, MBA, mag. farm., ki ima ogromno izkušenj iz marketinga in managementa, trenutno pa vodi svoje lastno podjetje Pronikena, d.o.o. Poleg njegove bogate karierne poti, boste izvedeli več o študiju MBA v tujini ter zaposlitvenih možnosti v marketingu. ‼️Bi si želeli biti del njegove ekipe? Črpati znanje in izkušnje? Ponuja se edinstvena priložnost, kjer boste lahko postali del njegovih start-up projektov. Le-te nam bo podrobneje predstavil sam in povabil k sodelovanju … Ne zamudite!

🚀Dandanes se veliko govori o Market Accessu-u. Si znate predstavljati, kaj vse spada pod to? Dr. JURE PEKLAR, mag. farm., ki je zaposlen pri AbbVie, d.o.o., ima na tem področju bogate izkušnje, ki jih bo delil z vami. Izvedeli boste, kaj vse je potrebno pri prodoru zdravila na trg in kako pomembno je sodelovanje z ostalimi organizacijami/podjetji ter še veliko več.

🚀URBAN BRUMEN, mag. farm., je bil v času svojega študija zelo aktiven v društvu. Bil je predsednik društva in se sam dobro zaveda, kako pomembno je vključevanje v projekte za pridobitev koristnih sposobnosti in znanj. Slišali boste njegove nasvete, ki so mu pomagali pri današnji zaposlitvi kot produktni vodji v Krki, d.o.o.

🚀Kakšno je delo strokovnega sodelavca? Kako pojasniti zdravniku, da je določeno zdravilo najboljše za njegove paciente? Je to delo naporno? Veliko vprašanj se nam pojavi, ko želimo bolje spoznati kako poteka vsakdanjik strokovnega sodelavca. Pri odgovorih na vprašanja vam bo pomagal MATEVŽ AUBREHT, mag. farm., ki je zaposlen pri Medisu.

🚀Dr. GREGOR JUG, mag. farm., se vsak dan srečuje z izzivi, ki mu jih ponuja farmacevtska industrija. Kot vodja oddelka razvojnega centra za registracije v Lek d.d. vam bo predstavil kako pojem registracije umestiti širše, na kaj se osredotočajo na oddelku … Prav tako vas poziva, da se interaktivno vključite v pogovor z njim in tako izvemo čim več o njegovi karierni poti in delu.

🚀Z nami bo tudi MARINA KOZINA MARKIČ, mag. farm., ki prihaja iz Krke. Iz prve roke vam bo povedala kako v podjetju skrbijo za zagotavljanje varnosti in kakovosti zdravil, kakšne so odgovornosti dela farmacevta za zagotavljanje dobre klinične prakse in skrbi za farmakovigilanco.

🚀Klinično plat farmakovigilance pa vam bo predstavila MOJCA DOBAJA BORAK, ki se trenutno specializira za klinično farmacevtko in je zaposlena na Centru za toksikologijo in farmakovigilanco. Slišali boste, kako je center organiziran in kako poteka poročanje neželenih dogodkov.