Vampire Cup

Članek je objavil: DŠFS Objavljeno: 8 april, 2018 Posodobljeno: 8 april, 2018

Ker študentje Fakultete za farmacijo s svojimi javnimi kampanjami in humanitarnimi dogodki skrbimo za zdravje in dobro počutje ljudi, smo se odločili, da se v dobrodelnosti pomerimo z ostalimi državami iz celotnega sveta. Vključili smo se v projekt IPSF, ki spodbuja darovanje krvi, saj mnogi ljudje potrebujejo kri in krvne produkte v bolnišnicah za preživetje.
Vampire Cup je projekt, ki se je začel v Avstraliji in poteka že od leta 2006, od takrat se je projekt razširil na svetovno organizacijo in sedaj lahko sodeluje več kot 80 držav celotnega Sveta.

Kaj? Vampire Cup projekt za darovanje krvi.

Kdaj? Študentska krvodajalska akcija 10. in 11. april med 7.00 in 14.00 (https://www.facebook.com/events/882955321876955/)

Kaj moram storiti? Slikaš ali skeniraš potrdilo od ZTM o darovanju krvi in ga pošlješ na naslov cp.slovenia@dsfs.si.

Nagrada? Izmed vseh prejetih potrdil bomo izžrebali srečneža, ki bo prejel nagrado: Drug dealer majčko, DD USB ključek in DD vrečko.

V kolikor pa nimate časa za študentsko krvodajalsko akcijo oziroma, če bi radi kri darovali v družbi ostalih pogumnih FFA-jevcev pa bo 25. 5. 2018 organizirana krvodajalska akcija Fakultete za farmacijo.

Vsi ste lepo vabljeni, da se udeležite ene izmed akcij!!