38th EPSA ANNUAL CONGRESS v Toulousu

Članek je objavil: DŠFS Toulouse, Francija Objavljeno: 19 november, 2014 Posodobljeno: 5 november, 2017
epsa1
Predprijave so že odprte!
 
 
Te zanima mednarodna scena, osvajanje novih znanj, delovanje Evropske zveze študentov farmacije,…? 
 
Pridruži se nam na največjem EPSA dogodku!

 

Tokratna tema dogodka je “Pharmacist of the 21st Century“. Skozi celoten teden bodo potekali treningi, delavnice in simpozij na to temo, seveda pa ne bodo manjkali tudi EPSA generalna skupščina ter vsakodnevne zabave.

 

KDAJ? 

13. 4. 2015 – 19. 4. 2015

KJE? 

Toulouse, Francija

CENA? 

325 evrov v prvem prijavnem obdobju (1. 12. 2014 – 31. 1. 2015), 375 evrov v drugem prijavnem obdobju, ki se odpre 1. 2.2015. V ceno so vključeni nastanitev, hrana, celoten strokovni program, gala večerja in ogromno zabave!

ZAKAJ? 

Ker si želiš pridobiti nova znanja, sprostitve pred začetkom novega izpitnega obdobja, druženja s študenti farmacije iz cele Evrope in ker so francoske zabave nepozabne! 🙂

Dodatne informacije?

Na voljo bodo na uradni spletni strani, ki bo vzpostavljena v kratkem, na uradni Facebook strani dogodka, lahko pa me kontaktirate tudi preko maila (epsals.slo@gmail.com).

Sestanek za vse zainteresirane: 

jutri (četrtek, 20.11.2014) ob 17h ter v petek, 21.11.2014, ob 17h v študentski sobici. Udeležba na sestanku ni obvezna, podane pa bodo še vse dodatne informacije.

POZOR! 

Predprijave so odprte!

Zaprejo se v ponedeljek, 24. 11. 2014 ob polnoči!*

POVEZAVA DO PREDPRIJAV

*ŠSSFD je vključno z Drug Dealerjem uvedlo nov pravilnik o prijavah na farmacevtska srečanja. Izvajale se bodo predprijave, ki bodo omogočale razvrstitev udeležencev po njihovem udejstvovanju v društvenih aktivnostih v preteklem letu in po njihovem interesu za udeležbo srečanja. Čas sprejetja na dogodek in posledično višina cene letalske karte, tako ne bo odvisna več samo od ‘hitrih prstov’. Vsak, ki se bo prijavil že vnaprej (predprijave), bo pokazal interes za udeležbo in bo tako imel prednost pred tistimi, ki se bodo prijavili samo na dogodek (samo preko uradne strani EPSA AA). Proces odločanja bo popolnoma transparenten in v vpogled nadzornemu odboru društva ter udeležencem na njihovo željo. Več o pravilniku si lahko preberete TUKAJ.