DŠFS & PPSA Lublin Twinnet Poster presentation competition

Članek je objavil: DŠFS Fakulteta za farmacijo, Aškerčeva cesta 7, 1000 Ljubljana Objavljeno: 26 februar, 2018 Posodobljeno: 26 februar, 2018
Twinnet2018 (8) (1)

Kaj je Twinnet Poster presentation competition?
V času izmenjave Twinnet med slovenskimi in poljskimi študenti se bo v okviru izobraževalnega programa po vzoru EPSA Science Day dogodka odvilo tudi tekmovanje v predstavitvi raziskovalnih del preko znanstvenega posterja.
Dogodek predstavlja odlično priložnost za predstavitev lastne znanstvene naloge, izmenjavo strokovnega znanja in spoznavanje raziskovalnega področja v drugih državah.

Kdo lahko sodeluje?
Sodelujejo lahko študenti, ki so tekom študija ali ob njegovem zaključku opravili raziskovalno delo s kateregakoli področja farmacije.
Pogoj za sodelovanje je tekoče znanje angleškega jezika in priprava lastnega plakata.

Kako bo tekmovanje potekalo?
Udeleženci, ki bodo sodelovali na predstavitvah, bodo svoje plakate obesili na panoje v avli. V uvodnem delu dogodka bo predstavljena tričlanska strokovna komisija, ki se bo s preostalimi udeleženci sprehodila do posameznega plakata. Takrat bo imel tekmovalec
5 minut časa za predstavitev vsebine in naslednjih 5 minut za odgovore na morebitna vprašanja poslušalcev.
Po koncu vseh predstavitev se bo komisija sestala in določila zmagovalca.

Zakaj se prijaviti?
Sodelovanje je enkratna priložnost za pridobitev dragocenih izkušenj pri pripravi plakata in predstavitve ter pri sami izvedbi. Tekmovalec lahko s pomočjo konstruktivne kritike svoje raziskovalno delo in predstavitev le-tega izboljša ter dobi motivacijo za nadaljnjo delo.
Vsak sodelujoči prejme certifikat Fakultete za farmacijo, ki ga lahko uveljavlja pri prijavah na različne razpise za štipendije, zmagovalca pa čaka še posebna nagrada.

Kako se prijavim?
Preko priloženega obrazca pošlji svoje ime in priimek, natančen naslov znanstvene teme ter povzetek, ki naj bo dolg maksimalno 2000 znakov (vključno s presledki). Prijave se zbirajo do petka, 23. 2. 2018. Link za prijavo najdete tukaj: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgDO-wtZuu7hBOlQHqcuUhslS_a7CKeJgBT3asxMmbLm3yFQ/viewform?usp=sf_link

Za vse ostale informacije (kako pripraviti plakat, na kaj biti pozoren,…) sem vam na voljo na twinslovenia@gmail.com (Nejc Ajlec).