Evi Shannon Schiffrer podeljen naziv EPSA Honorary Life Member

Članek je objavil: DŠFS Objavljeno: 5 november, 2019 Posodobljeno: 22 marec, 2020
V Poreču je od 29. oktobra do 3. novembra potekala EPSA Jesenska skupščina, kjer je bil Evi Shannon Schiffrer podeljen naziv EPSA Honorary Life Member.
Eva je svojo pot z Evropsko zvezo študentov farmacije (EPSA) začela kot Predstavnik za stike z EPSA leta 2013 v DŠFS, kasneje pa se je leta 2015 pridružila ekipi kot Science Coordinator. Od takrat naprej, je opravljala 5 različnih pozicij in sicer, EPSA Secretary General, EPSA Vice President of Education, EPSA President in na koncu še EPSA  Immediate Past President. Skozi vsa leta delovanja v EPSA-i, je vsako pozicijo dvignila na višji nivo in postavila močne temelje za svoje naslednike. Pomagala je razvijati ogromno projektov, ki so še danes zelo aktualni in med najvidnejšimi.
Eva Shannon Schiffrer je vedno kazala svojo neverjetno delavnost, osredotočenost in strast za rast in razvoj EPSA-e. Njeno delo je bilo vedno konsistentno, brez padcev v motivaciji. Vedno je bila organizirana, odprta za komunikacijo in vedno na voljo za pogovor. V letih njenega delovanja smo tudi v Sloveniji organizirali 2 EPSA dogodka (EPSA Letni kongres 2017 v Kranjski gori in EPSA Poletna univerza 2019 v Portorožu), kjer nam je bila vedno na voljo in pomoč ter v velik doprinos.
Pri Društvu študentov farmacije Slovenije smo ponosni, da smo lahko prav mi predlagali Evo za EPSA Honorary life member. Vsem študentom pa sporočamo, da jim bo naj to samo dodatna motivacija za pridružitev k društvu oz. opravljanje svoje funkcije. Kdo ve, mogoče pa bomo v prihodnjih letih pisali prav o tebi!