Motivacijski vikend 2016

Članek je objavil: DŠFS CŠOD Štrk Objavljeno: 16 oktober, 2016 Posodobljeno: 5 november, 2017

Vas navdaja svetobolje? Ste naveličani dolgočasnih in neproduktivnih martinovanj? Ugotavljate, da je vse težje dobiti fanta ali dekle, ki bi imelo kaj soli v glavi oz. imate težave z izražanjem in nastopanjem, zato ste z zapeljevanjem približno toliko uspešni, kot pri predstavljanju projektne naloge, ki je plod sprtega tima?

Drug Dealer je za vas pripravil izjemno doživetje: MOTIVACIJSKI (martinov) VIKEND! Letos se bomo odpravili v CŠOD Štrk (Spuhlja 34a, 2250 Ptuj), in sicer v petek, 11. 11., ob 15:30, izpred Fakultete za farmacijo, povratek v Ljubljano pa bo sledil v nedeljo, 13.11., po kosilu.

Nekateri bruci ste nam svojo udeležbo že obljubili na vaš prvi šolski dan, in tega, brez skrbi, nismo pozabili! Za zrelo presojo o udeležbi starejših študentov pa nas ne skrbi, saj ste vsi zagotovo že slišali, da so motivacijski vikendi enkratna priložnost za spoznavanje novih ljudi, pridobivanja znanja s področja mehkih veščin, kot sta npr. komunikacija in javno nastopanje. Predstavili vam bomo tudi delovanje društva, kar je za vas odlična odskočna deska pred jesensko skupščino, saj nas boste na licu mesta lahko povprašali o čimerkoli.

Za hrano, pijačo in prevoz bo poskrbljeno. Vse to je tudi vključeno v vaš skromen prispevek, ki bo znašal 30€.

Prijave se odprejo v ponedeljek, 17. 10. 2016, ob 21:00. Ob prijavi boste napisali tudi kratko motivacijsko pismo, na podlagi katerega vas bomo naknadno obvestili, če ste bili na dogodek sprejeti. Lepo vabljeni študentje prav vseh smeri: Farmacije, LBM in kozmetologije.

Povezava do prijav bo objavljena na Facebook profilu Študentje farmacije Slovenije, na tej strani dogodka in na mailing listah Drug Dealerja.