Motivacijski vikend 2017

Članek je objavil: DŠFS CŠOD Jurček, Kočevje Objavljeno: 5 november, 2017 Posodobljeno: 8 januar, 2018

Se sprašuješ, kaj je smoter študentskega življenja? Si postavljaš vprašanja, kot so: ”Ali je sploh mogoče sodelovati v teamu”? Se (še) venomer nahajaš v stanju, ki mu vladata nizka koncentracija in še nižja motivacija?
Ne skrbi – tu smo tvoji Drug Dealer-ji, ki zate pripravljamo MOTIVACIJSKI VIKEND.

KDAJ SE MOTIVIRAMO?* Od petka, 17. novembra (odhod ob 15.30 izpred FFA), do nedelje, 19. novembra (vrnitev v popoldanskih urah na isto lokacijo).
* za študente 2. letnika bo organiziran prevoz po kolokviju iz Organske kemije – kaj je še bolje kot takojšnje motiviranje za nadaljnje zmage? 😉

KAM? Ciljna destinacija: CŠOD Jurček (Cesta na stadion 5, 1330 Kočevje)

KDO? Vsi (bodoči) Drug Dealer-ji – od (industrijskih) farmacevtov, kozmetologov, lab. biomedicincev do brucev, malce starejših FFA-jevcev in vse do tistih, ki ponavljajo letnik ali ga pač ne.

ZAKAJ? Zaradi prepotrebnega dviga motivacije, spoznavanja novih ljudi, pridobivanja znanja t.i. mehkih veščin (tudi s trenerji iz tujine!), kot sta npr. time management, delovanje v ekipi in javno nastopanje, predstavitve delovanja našega društva, kot tudi mednarodnega udejstvovanja. Dodaten + je, da nas boste lahko na licu mesta lahko povprašali o čemer koli. 😉