Motivacijski vikend 2018

Članek je objavil: DŠFS Cšod Planinka Slivniško Pohorje 39, Slivniško Pohorje, Brezovica, Slovenija Objavljeno: 21 oktober, 2018 Posodobljeno: 21 oktober, 2018

Se sprašuješ, kaj je smoter študentskega življenja? Si postavljaš vprašanja, kot so: ”Ali je sploh mogoče sodelovati v teamu”? Se (še) venomer nahajaš v stanju, ki mu vladata nizka koncentracija in še nižja motivacija?
Ne skrbi – tu smo tvoji Drug Dealer-ji, ki zate pripravljamo MOTIVACIJSKI VIKEND.

KDAJ SE MOTIVIRAMO? Od petka, 16. novembra (odhod v popoldanskih urah izpred FFA), do nedelje, 18. novembra (vrnitev v popoldanskih urah na isto lokacijo).
*Študentje 2. letnika EMŠF vabljeni po kolokviju iz organske kemije.

KAM? Ciljna destinacija: CŠOD Planinka (Slivniško Pohorje 38, 2208 Pohorje)

KDO? Vsi (bodoči) Drug Dealer-ji – od (industrijskih) farmacevtov, kozmetologov, lab. biomedicincev do brucev, malce starejših FFA-jevcev in vse do tistih, ki ponavljajo letnik ali ga pač ne.

ZAKAJ? Zaradi prepotrebnega dviga motivacije, spoznavanja novih ljudi, pridobivanja znanja t.i. mehkih veščin, kot so npr. time management, delovanje v ekipi in javno nastopanje, kot tudi predstavitve delovanja našega društva. Dodaten plus je, da nas boste lahko na licu mesta povprašali o čemer koli 😉
Nekateri bruci ste nam svojo udeležbo že obljubili na vaš prvi šolski dan in tega (brez skrbi!) nismo pozabili!

Vsa hrana, pijača, prevoz in prenočišče so kriti z vašim skromnim prispevkom, ki bo znašal 35€.

Saj veste kaj pravijo – kdor hitro se znajde, sreča ga najde. Zato ne odlašajte in se prijavite nemudoma!