Razširjen Drug Dealer sestanek 2020

Članek je objavil: DŠFS Objavljeno: 23 oktober, 2020 Posodobljeno: 11 november, 2020

V četrtek, 22. oktobra 2020 smo izvedli vsakoletni Razširjen Drug Dealer sestanek, na katerega so vabljeni prav vsi študentje, ki si želijo izvedeti kaj več o obštudijskih aktivnostih na Fakulteti za farmacijo. Zaradi izrednih razmer je sestanek tokrat potekal preko spleta, a udeležba je bila kljub temu velika, prišlo je namreč več kot 100 študentov.

Razjasnili smo večno dilemo o številnih kraticah (DŠFS, ŠSSFD, ŠOFFA, ŠS FFA, EPSA, IPSF …), podrobneje predstavili posamezne projekte in razložili, kako se priključiti k določeni organizaciji ali sodelovati pri projektu.
Še vedno smo odprti tudi za vse nove ideje, saj ste študentje tisti, za katere delamo celo leto.

Drug Dealerji se vam za zanimanje iskreno zahvaljujemo in upamo, da smo vas navdušili tudi za nadaljnje udejstvovanje in sodelovanje pri naših številnih projektih.

Spodaj prilagamo še datoteko z opisi in nalogami posameznih funkcij v DŠFS. Če se kdo zanima za sodelovanje pri projektu ali celo za kandidiranje na katero izmed pozicij, naj nam kar pogumno napiše (na mail ali pa kar osebno na Facebook) – veseli bomo vašega sporočila. 😀
Na koncu datoteke pa najdete tudi povezave do naših socialnih omrežij in do Facebook ter mail skupin za sodelovanje pri posameznih projektih.

opisi in naloge funkcij v DŠFS