Strokovno-zabavna ekskurzija 2014

Članek je objavil: DŠFS Budimpešta Objavljeno: 22 november, 2014 Posodobljeno: 5 november, 2017
cover-Budi

In končno je tu naša zabavno-strokovna božična ekskurzija – letos v

BUDIMPEŠTO

 

LINK DO PRIJAVE

KDAJ?

5. – 7. december 2014
Odhod: petek okrog 8ih iz Tivolija (oz. 8.15 izpred Medicinske fakultete za vse, ki pišejo PAFI)

Prihod: nedelja proti večeru

PROGRAM:

PETEK

V petek bomo štartali zjutraj ob 8ih izpred Tivolija oz. 8. 15 izpred medicinske fakultete. Sledi vožnja proti Budimpešti, ogled farmacevtskega podjetja, nastanitev v Party hostlu Carpe noctem Vitae, zvečer pa sledi organiziran pub crawl po znanih Budipeštskih ruin barih.

SOBOTA

Po bujenju in zajtrku se bomo odpravili na vodeni ogled Budimpešte, po kosilu pa se bomo prepustili tokovom Donave zladjico na cocktail cruising (vključena 2 koktajla ali 3 piva). Da si pričaramo božično vzdušje se bomo sprehodili po božičnem sejmu nato pa nas bo pričakala še tradicionalna madžarska večerja.

Zvečer – Magic Bath Party v Lukacs Baths oz. bolj natančno pool party, DJ, laser show itd. (optional – z doplačilom 5€)

NEDELJA

Vstali bomo lahko malo pozneje (zato ker smo študenti in vstajanje zgodaj zjutraj ni človeško) nato pa si bomo ogledali še polalkimistično lekarno v Budimpešti. Sledi odhod proti Sloveniji in prihod v Ljubljano enkrat v večernih urah.

CENA?

90€ (vključuje prevoz, nočitev z zajtrkom v party hostlu Carpe Noctem Vitae, ogled farmacevtskega podjetja, vstopnine, tradicionalna madžarska večerja, Cocktail cruise, Pub crawl, ogled stare lekarne)

PRIJAVE

Prijave se odprejo v torek 25.11.2014 ob 21.00 na povezavi, ki bo naknadno objavljena na Drug dealer Facebooku ter na google groups.

Se vidimo!