Farmakrog

Študente, ki boste sprejeti na določeno delo, lepo prosimo, da nam posredujete kakšne utrinke z vašega dela (v kolikor se tudi delodajalec s tem strinja).

Na naslov pr@dsfs.si nam pošljite fotografije, vaše vtise ali nekaj stavkov o vaši novi izkušnji. To gradivo bi želeli objaviti na naših socialnih omrežjih in bi služilo kot spodbuda in motivacija za ostale študente FFA ter odražalo našo pripravljenost v trenutnih razmerah. 

Hvala vam za vso ponujeno pomoč in pripravljenost za delo! Ostanite zdravi!


Nazadnje posodobljeno: 14. 2. 2021


Ortopedska bolnišnica Valdoltra

Ortopedski bolnišnici Valdoltra iščejo študente višjih letnikov/absolvente laboratorijske biomedicine.

Delo bo plačano in urejeno prek študentske napotnice

Vsi zainteresirani študentje naj kontaktirajo dunja.tercic@ob-valdoltra.si


Splošna bolnišnica Trbovlje

Splošni bolnišnici Trbovlje potrebujejo prostovoljce, ki so jim pripravljeni pomagati med epidemijo Covid-19. Javijo se lahko vsi študentje na Fakulteti za farmacijo, prednost pa imajo študentje, ki so doma v okolici Trbovelj.

Vsi zainteresirani študentje naj elektronski naslov farmakrog.dsfs@gmail.com javijo naslednje podatke:– ime in priimek,– elektronski naslov,– letnik in smer študija.


UKC Ljubljana

Za pomoč pri izvajanju hitrih testov na večih lokacijah UKC Ljubljana iščejo študente – prednostno študente Laboratorijske biomedicine.

Želeli bi da, so to absolventi ali pa študenti višjih letnikov, ki bi imeli tudi med izpitnim obdobjem čas za delo vsaj dvakrat na teden po 8 ur. Delo bo potekalo vsak dan (dopoldan), s takojšnjim pričetkom.

Potekalo bo preko študentske napotnice, zainteresirani pa naj pošljejo naslednje podatke na elektronski naslov farmakrog.dsfs@gmail.com:
– ime in priimek,
– letnik študija,
– e-naslov.