Razpisi

Študentsko delo
Štipendije
Tekmovanja
Farmakrog

Trenutno ni aktualnih razpisov za štipendije.

Trenutno ni aktualnih razpisov za tekmovanja.

(Nazadnje posodobljeno 20. 11. 2020)


Splošna bolnišnica Novo mesto

Potrebujemo študente za izvajanje POCT hitrih testov za testiranje na COVID-19. Prednost imajo študenti 3. letnika LBM (za predmet Laboratorijsko delo v praksi), lahko pa tudi študenti nižjega letnika LBM.

Delo bi potekalo vsak dan (dopoldan) od srede, 25. 11. 2020 naprej. 

Kontakt:
Danijela Furlan, vodja oddelka za laboratorijsko diagnostiko
07/3916631 (630)


UKC Ljubljana

Iščemo študente, ki bi v UKCL pomagali pri realizaciji uredbe, objavljene v Uradnem listu, dne 13. 11. 2020, glede rednega testiranja antigenov SARS v nazofaringialnih brisih zaposlenih v UKCL (monitoring zaposlenih).

Ekipa bo sestavljena iz treh študentov, dva bi jemala brise, tretji bi izvajal hitre antigenske teste. Želimo si predvsem študente študijskega programa Laboratorijska biomedicina, seveda pa so dobrodošli tudi študenti drugih študijskih programov.

Delati bi začeli že v ponedeljek (23. 11.) oz. čim prej. Prej je potrebno izpeljati še usposabljanje. 

Zainteresirani študentje se javite čim prej na farmakrog.dsfs@gmail.com, kjer boste dobili tudi več nadaljnjih informacij.


UKC Ljubljana – Klinični inštitut za klinično kemijo in biokemijo

Njegoševa cesta 4
1000 Ljubljana

Iščemo študente 3. letnika LBM za prostovoljno delo, ki jim lahko naknadno fakulteta prizna predmet LDP in v tem primeru z vami naknadno podpiše pogodbo o sodelovanju pri predmetu LDP (kot vsako leto).

Delo bo prostovoljno in bi trajalo najmanj 10 dni po 8 ur; lahko tudi manj ur dnevno – vendar v skupnem obsegu najmanj 80 ur.

Kontakt: tajnistvo.kikkb@kclj.si


UKC Ljubljana – Klinični inštitut za specialno laboratorijsko diagnostiko

Vrazov trg 1
1000 Ljubljana

Prostovoljno delo v laboratoriju za študente 3. letnika LBM, FFA. 4 mesta po dogovoru z izvajalcem v obdobju do 30. 4. 2021.

Delo bo potekalo od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro. Skupno vsaj 80 ur/kandidata. Termini in čas prisotnosti so prilagodljivi v dogovoru z nosilci tem.

Kontakt:
doc. dr. Alenka Trampuš Bakija, spec. med. biokem.
01 522 4775
alenka.trampus@kclj.si


Splošna bolnišnica Slovenj Gradec

Potrebujemo pomoč študentov laboratorijske biomedicine. V bolnišnici je trenutno urejeno tako, da je prostovoljno delo in delo preko študentske napotnice odvisno od trenutnih potreb. Delo bi potekalo vsak dan, ko bo potreba 8 ur.

Zainteresirani študentje naj kontaktirajo:
Tanja Lađić
Oddelek za laboratorijsko diagnostiko
Splošna bolnišnica Slovenj Gradec
TEL: 02 88 23 -472 ali -491


Splošna bolnišnica Murska Sobota

Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6
9000 Murska Sobota

Iščemo študenta za pokritje dela na vstopni točki Urgentnega centra v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Delo bo prostovoljno in bo potekalo v dveh izmenah (od 7. do 14. ure ali od 14. do 22. ure), ob vikendih 12 ur čez dan. Študent bo dnevno razporejen glede na potrebe.

Študenta rabimo čim prej (lahko že ta teden).

Kontakt: marija.zrim@sb-ms.si


Splošna bolnišnica Slovenj Gradec

Gosposvetska cesta 1
Slovenj Gradec

Zaradi povečanih potreb in posledično povečane obremenitve v lekarni vabimo k sodelovanju študente EMŠ Farmacije. Delo se bo opravljalo preko študentske napotnice in bo trajalo 8 ur/dan.

V kolikor ste zainteresirani za pomoč v Lekarni bolnišnice Slovenj Gradec, nas kontaktirajte preko e-pošte spela.banovsek@sb-sg.si ali na telefonsko številko 02 88 23 407.


Študente, ki boste sprejeti na določeno delo, lepo prosimo, da nam posredujete kakšne utrinke z vašega dela (v kolikor se tudi delodajalec s tem strinja). Na naslov pr@dsfs.si nam pošljite fotografije, vaše vtise ali nekaj stavkov o vaši novi izkušnji. To gradivo bi želeli objaviti na naših socialnih omrežjih in bi služilo kot spodbuda in motivacija za ostale študente FFA ter odražalo našo pripravljenost v trenutnih razmerah.

Hvala vam za vso ponujeno pomoč in pripravljenost za delo! Ostanite zdravi!