Študentsko delo

Nazadnje posodobljeno 25. 4. 2021


DEKRA zaposlitev d.o.o.

Slovenska podružnica mednarodne družbe za razvoj, izdelavo in trženje inovativnih ter generičnih zdravil ima potrebo po strokovnih sodelavcih za Štajersko in Osrednjeslovensko regijo.

Več informacij na priloženih povezavah:

https://dekra-zapo.si/odprti-razpisi/strokovni-sodelavec-mz-66

https://dekra-zapo.si/odprti-razpisi/strokovni-sodelavec-mz-64

Objavljeno 25. 4. 2021


Lek d.d. (Oddelek za celično in molekularno biologijo)

V Leku v Mengšu, na oddelku za celično in molekularno biologijo iščejo študentsko pomoč za delo v celičnem in molekularnobiološkem laboratoriju. 

Ukvarjajo se z razvojem celičnih linij za produkcijo bioloških zdravil in njihovo genetsko karakterizacijo. Prednostno iščejo študente, ki bodo v naslednjem letu v zaključnih letnikih študija. Odprta je tudi možnost, da se v okviru študentskega dela opravi praktični del magistrske naloge.

Vsi zainteresirani pošljite prošnje na: lovro.kramer@novartis.com.


MSD

MSD v tednu od 8. 3. do 12. 3. 2021, v sklopu dogodka potrebuje 4 študente, ki bi lahko od torka do petka med 7.00 – 10.00 in 12.00 – 14.00 klicali povabljene, ki do takrat še niso odprli vabila oz. se prijavili na dogodek.

Vse podrobnosti boste izvedeli na uvodnem sestanku v petek, 5. 3. ob 10.30. Delo bo plačano preko študentske napotnice (8 € NETO na uro), lahko pa boste klicali iz njihove pisarne oziroma od doma.

Zainteresirani naj do četrtka 4. 3. 2021 do 10.00 pošljejo svoj elektronski naslov ter telefonsko številko na predsednik@dsfs.si.


Sanolabor

Več o delu si preberite v naslednjem dokumentu: