Štipendije

Nazadnje posodobljeno 25. 4. 2024

INSPHARMA

Razpisujemo kadrovsko štipendijo za študente 3. in 4. letnika enovitega študija farmacije za študijsko leto 2024/2025!

Novartis

Želiš postati naš štipendist?
Postani del Novartisa, farmacevtskega podjetja za inovativna zdravila!


Razpisujemo kadrovske štipendije za šolsko leto 2024/2025 za dijake in študente zaključnih letnikov smeri farmacije, kemije, kemijskega inženirstva, biotehnologije, mehatronike, elektrotehnike in strojništva.


Novartis v Sloveniji je osredotočeno farmacevtsko podjetje za inovativna zdravila, prvo v zgodovini slovenske farmacevtske panoge. Z več kot 3.600 zaposlenimi smo eden največjih zaposlovalcev pri nas. Za bolnike doma in po svetu razvijamo in proizvajamo zdravila, kakršnih še ni bilo.

Svojo zgodbo nadaljujemo na trdnih temeljih, ki smo jih gradili skozi desetletja izkušenj in najsodobnejših farmacevtskih pristopov. Prisotni smo v Ljubljani in Mengšu.

Izbranim štipendistom omogočimo opravljanje prakse, ob zaključku šolanja pa ponudimo redno zaposlitev. Svojo prijavo oddajte najkasneje do 15. maja 2024 preko povezave: Prijava


Vabljeni, da se nam pridružite kot štipendist v Novartisu v Sloveniji.Upamo, da boste skupaj z nami odkrivali nove možnosti za izboljševanje življenja bolnikov po vsem svetu!

Lek, član skupine Sandoz

V Leku motiviranim in novega znanja željnim dijakom ter študentom ponujamo priložnost, da se skupaj z nami poklicno in osebnostno razvijajo ter uresničijo svoje poklicne ambicije. V podjetju zato za šolsko leto 2024/25 ponujamo 27 štipendij, tudi dijakom in študentom farmacije in industrijske farmacije.

Do kdaj zbiramo prijave?

Prijave so odprte do 30. aprila 2024. Prijavljene kandidate bomo o poteku izbora obvestili po elektronski pošti v juniju 2024.

Za dodatne informacije nam pišite na: strategic.programs@sandoz.com.

Več informacij lahko pridobite na spletni strani: Štipendije – Lek

Vljudno vas vabimo, da se prijavite prek spletnega obrazca: https://forms.office.com/e/QC6DcvjFsG