Štipendije

Nazadnje posodobljeno 2. 10. 2023

Celjske lekarne

Celjske lekarne, javni lekarniški zavod, razpisujejo kadrovsko štipendijo za študente farmacije. Štipendijo bodo podelili kar štirim študentom farmacije.

Prijave zbirajo do srede, 11. oktobra 2023 na e-naslov sabina.zaloznik@ce-lekarne.si

Novartis, d. o. o.

V farmacevtskem podjetju Novartis razpisujemo kadrovske štipendije za leto 2023/2024.

Prijave zbiramo do 10. 9. 2023

Lekarna Ljubljana

Mestna občina Ljubljana je objavila javni razpis za dodelitev kadrovskih štipendij za šolsko oz. študijsko leto 2023/2024, v sklopu katerega razpisuje 26 kadrovskih štipendij za dijake in študente.

Med njimi je tudi 5 štipendij za enoviti magistrski študijski program farmacije za potrebe Javnega zavoda Lekarna Ljubljana.

Kandidati se morajo na razpis prijaviti prek aplikacije E-razpis za kadrovske štipendije za dijake in študente v MOL.
Rok za prijavo z vsemi potrebnimi dokazili za študente je 13. oktober 2023.

Medis

V Sloveniji že nekaj let podeljujemo štipendije obetavnim posameznikom na področju farmacije. Izjemno smo ponosni na naš celovit program, ki ne zagotavlja le finančne podpore, temveč našim štipendistom zagotavlja tudi praktične delovne izkušnje. To vključuje zagotovljeno poletno zaposlitev in šestmesečno pripravništvo v različnih Medisovih organizacijskih enotah. Ta edinstvena priložnost omogoča praktično izpostavljenost in učenje ter dodatno tlakuje pot za morebitno prihodnjo zaposlitev v naši organizaciji.

Glede na naše uspešne rezultate in pozitiven vpliv našega programa z veseljem sporočamo, da ponovno razpisujemo štipendije.

Iskreno vas vabimo, da se do 30. 5. 2023 prijavite, in z veseljem bomo pregledali vašo prijavo.

Institut Jožef Stefan

Te zanima štipendija na odseku za raziskovalce sodobnih (bio)materialov?
Institut Jožef Stefan je pred kratkim objavil razpis za štipendije za študijsko leto 2023/2024.
Gre za odlično priložnost za razvoj tako na strokovnem, kot tudi na osebnem nivoju. Nudijo tudi mentorstvo pri izdelavi magistrske naloge in še veliko več.

Razpis je odprt do 15. aprila 2023.

Več informacij najdete v letaku.

ASEF štipendijski program Raziskovanje v tujini

Te zanima raziskovanje v tujini? Si želiš razširiti svoj akademski svet?
Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija (ASEF) je pred kratkim objavila razpis za ASEF
štipendijski program Raziskovanje v tujini 2023. 
Gre za 3-letni program, ki omogoča nadarjenim slovenskim študentom, da opravijo 10-tedenski raziskovalni obisk pod mentorstvom slovenskega profesorja na najboljših univerzah in
raziskovalnih ustanovah ZDA, Kanade, držav EU in Združenega kraljestva. 
Ne zamudi odlične priložnosti in se prijavi. Razpis je odprt do 23. oktobra 2022. ❗

  • Več o ASEF: https://asef.net/sl/
  • Za vsa vprašanja so ti na voljo na naslovu: info@asef.net
  • Več o štipendijskem programu: https://asef.net/sl/stipendije-asef/research-abroad/

Novartis

Novartis v Sloveniji motiviranim dijakom ter študentom ponuja priložnost, da se skupaj z njimi poklicno in osebnostno razvijate ter uresničijo svoje poklicne ambicije. V ta namen razpisujejo kadrovske štipendije v študijskem letu 2022/2023.

Novartis v Sloveniji sodi v sam vrh zaposlovalcev, kar izhaja iz kulture podjetja in nenehnih prizadevanj za izboljšavo delovnega okolja. Zavedajo se, da so motivirani sodelavci predpogoj za razvoj, napredek in uspeh podjetja, zato je razvijanje opolnomočene, vedoželjne in navdihujoče kulture, ki temelji na raznolikosti in vključenosti posameznika, njihova prioriteta. Prizadevajo si omogočiti okolje, v katerem lahko zaposleni v celoti sprostijo svoje talente in ustvarjalnost, kar je prepoznano tudi izven podjetja. Pred kratkim so kot prvo in edino farmacevtsko podjetje v Sloveniji pridobili mednarodni certifikat »Top Employer 2022«, portal MojeDelo.com pa jim je v okviru svoje raziskave že drugo leto zapored podelil naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

Prijave za kadrovske štipendije so odprte do 20. junija 2022, več informacij pa je na voljo tudi na njihovi spletni strani.

Objavljeno 11. 6. 2022

Medis

Mednarodno farmacevtsko podjetje Medis ponuja štipendijo za enoviti magistrski študij farmacije (m/ž). Več informacij je na voljo v priponki.

Objavljeno 18. 5. 2021