Štipendije

Nazadnje posodobljeno 11. 6. 2022

Novartis

Novartis v Sloveniji motiviranim dijakom ter študentom ponuja priložnost, da se skupaj z njimi poklicno in osebnostno razvijate ter uresničijo svoje poklicne ambicije. V ta namen razpisujejo kadrovske štipendije v študijskem letu 2022/2023.

Novartis v Sloveniji sodi v sam vrh zaposlovalcev, kar izhaja iz kulture podjetja in nenehnih prizadevanj za izboljšavo delovnega okolja. Zavedajo se, da so motivirani sodelavci predpogoj za razvoj, napredek in uspeh podjetja, zato je razvijanje opolnomočene, vedoželjne in navdihujoče kulture, ki temelji na raznolikosti in vključenosti posameznika, njihova prioriteta. Prizadevajo si omogočiti okolje, v katerem lahko zaposleni v celoti sprostijo svoje talente in ustvarjalnost, kar je prepoznano tudi izven podjetja. Pred kratkim so kot prvo in edino farmacevtsko podjetje v Sloveniji pridobili mednarodni certifikat »Top Employer 2022«, portal MojeDelo.com pa jim je v okviru svoje raziskave že drugo leto zapored podelil naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

Prijave za kadrovske štipendije so odprte do 20. junija 2022, več informacij pa je na voljo tudi na njihovi spletni strani.

Objavljeno 11. 6. 2022

Medis

Mednarodno farmacevtsko podjetje Medis ponuja štipendijo za enoviti magistrski študij farmacije (m/ž). Več informacij je na voljo v priponki.

Objavljeno 18. 5. 2021