Karierne priložnosti

Nazadnje posodobljeno: 18. 02. 2024

Fakulteta za farmacijo (UL FFA)

Na Katedri za socialno farmacijo, UL FFA iščemo kandidate za zaposlitev na kombiniranem delovnem mestu asistenta (50%) in raziskovalca (50%) s prihajajočim študijskim letom.

Potencialno so možni tudi drugačni dogovori npr. zaposlitev na asistentskem mestu na FFA v kombinaciji z zaposlitvijo na drugi inštituciji.

Zaposlitev na UL FFA pomeni sočasen vpis v podiplomski študij Biomedicine, smer Farmacija v študijskem letu 2023/2024 za naslednja 4 leta z namenom pridobitve doktorskega naziva. Evidenčni vpis za podiplomski študij je v juliju 2023, magistrska naloga je lahko dokončana tudi kasneje, vendar pred vpisom študij Biomedicine septembra 2023.

Z zaposlitvijo novega sodelavca se želimo raziskovalno v večji meri posvetiti področju, ki vključuje vsebine: farmakoepidemiologija, farmakoekonomika, vrednotenje zdravstvenih tehnologij (HTA), sistemski vidiki izzivov in rešitev v zdravstvenem sistemu, digitalni preobrazbi (npr. strojno učenje), v pedagoškem smislu pa tudi vsebinam managementa, trženja oz. podjetništva.

Kandidate in tiste, ki si želite več informacij, vabim, da mi pišete na naslov kosm@ffa.uni-lj.si najkasneje do 21.6.2023.

V sporočilu navedite naslednje ključne informacije:
1. Ime in priimek 
2. Program študija
3. Izbirne/alternativne predmete
4. Kdaj nameravate diplomirati oz. ste že
5. Povprečno oceno predmetov
6. Morebitno dodatna dejstva, izkušnje, veščine oz. motivacijo za zaposlitev.

Objavljeno 16. 6. 2023

Karierni dnevi BioFair

👉 Si študent UL BF, UL FKKT ali UL FFA? 

👉 Iščeš študentsko delo, mentorstvo pri zaključni nalogi ali redno zaposlitev?

Potem je BioFair zate!

BioFair je karierni sejem, ki bo potekal 17. in 18. maja 2022 in je namenjen študentom Biotehniške fakultete, Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo in Fakultete za farmacijo. 

Na dogodku boš imel/-a možnost poklepetati s predstavniki številnih podjetji kot so Novartis, Jafral, BIA Separations, BioSistemika, Medex, Bio-ReCell in drugi!

BioFair pa prinaša še:

  • hitre razgovore z delodajalci (obvezna prijava),
  • bioKviz z bogatimi nagradami (obvezna prijava),
  • okroglo mizo“Kaj prinaša digitalizacija laboratorijev?”.

Za več informacij prebrskaj našo spletno stran: https://biofair.si/ ali nam sledi na Facebooku ali Instagramu.

Objavljeno 8. 5. 2022

VTIS Mentor se predstavi

VTIS Mentorstvo je v zadnjem letu in pol v okviru treh generacij mentorskih parov spisalo že preko 135 mentorskih zgodb. Naši mentoriranci in mentorji so enotni, da je mentorstvo najdragocenejša stvar, ki jo lahko ljudje podarimo drug drugemu in tako kot družba skupaj napredujemo. Usmeritve in nasveti izkušenih so neprecenljiva popotnica, ki jo lahko podarijo mladim na njihovi študijski in karierni poti, po drugi strani pa mladi lahko svoje izkušenevzornike vzajemno obogatijo z aspiracijami in svežimi idejami.


Vse, ki:
– razmišljate o začetku ali nadaljevanju svoje študijske poti v tujini,
– potrebujete nasvet glede prijave in prvih korakov v novo okolje v tujini,
– potrebujete nekoga, ki bi vam pomagal na vaši karierni, akademski ali raziskovalni poti,
– razmišljate o naslednjem kariernem koraku v Sloveniji ali tujini,
– zaključujete študij in razmišljate o naslednjem koraku,
– začenjate svojo podjetniško pot in bi vam prav prišle izkušnje naših podjetnikov iz tujine,

lepo vabimo, da se nam pridružite v torek, 22 .2. 2022, ob 20.00 uri (CET) preko Zooma. Za vas organiziramo predstavitev našega mentorskega programa s strani izkušenj naših mentorjev.
Prijavite se lahko na tej povezavi.

Lepo vabljeni!

Več informacij lahko dobite na info@drustvovtis.si ali https://www.drustvovtis.si/si/koledar/vtismentorsepredstavi.

Objavljeno 20. 2. 2022

VTIS Karierni dnevi

Društvo v tujini izobraženih Slovencev (VTIS) te vabi na Karierne dneve, ki jih organizirajo v sodelovanju z vodilnimi podjetji na slovenskem trgu, ki ponujajo zanimive zaposlitvene priložnosti. Dogodek je namenjen vsem tistim, ki iščete nove izzive in/ali bi želeli pridobiti informacije o podjetjih, načinu dela, kulturi v podjetju,
zaposlitvenih postopkih in odprtih delovnih mestih ter nasvetih iz prve roke (od zaposlenih in VTIS-ovcev).

VTIS Karierni dnevi bodo potekali v sredo, 19.1., in četrtek, 20.1.2022, v popoldanskem času preko Zoom-a.

Predstavilo se bo tudi podjetje Novartis.

Prijavite se lahko tukaj: https://www.eventbrite.com/e/242020609157

Več informacij lahko dobite na info@drustvovtis.si ali www.drustvovtis.si/si/dogodki. Lepo vabljeni!

Objavljeno 13. 1. 2022

Novartisov karierni zajtrk

Novartis v Sloveniji že sedmo leto vabi slovenske strokovnjake naravoslovnih in drugih znanosti, ki jih zanimajo trendi v farmacevtski industriji in razvoj kariere v enem največjih globalnih farmacevtskih podjetij, da se udeležijo Novartisovega kariernega zajtrka. 

Na spletnem dogodku bo več kot 30 Novartisovih sodelavcev udeležencem predstavilo delovane podjetja ter jim odprlo vrata v svet, v katerem na novo osmišljajo medicino.

Dogodek bo 12. januarja 2022, prijave pa sprejemajo do 15. decembra 2021. Več o Novartisovem kariernem zajtrku si lahko preberete na organizatorjevi spletni strani, kjer lahko tudi oddate prijavo.

Objavljeno 12. 12. 2021

International Medis Awards 2021

Zaupanje v medicino in farmacijo temelji na raziskavah, zato jih spodbujamo in podpiramo ter nagrajujemo že osem zaporednih let. Moč zaupanja v raziskave pa se najbolj izkaže v zgodbah ljudi, ki jim je znanost nepogrešljivo pomagala na poti do zdravja in vlila upanje za boljšo prihodnost. 

Vabimo vas na premierno  predvajanje dokumentarne oddaje Moč zaupanja ki bo skupaj s podelitvijo nagrad International Medis Awards for Medical Research 2021 potekala na spletnem dogodku 25. novembra 2021 ob 17. uri.

Mednarodna strokovna komisija natečaja International Medis Awards for Medical Research 2021 je izbrala 19 finalistov, ki letos prihajajo iz sedmih držav, med njimi jih je kar sedem iz Slovenije. 9 zmagovalcev bo prejelo kipec  »Bodočnost«, ki simbolizira velik pomen znanstvenih odkritij, ki odločno vplivajo na svet in bolnike. Kdo bodo zmagovalci, bomo razkrili v četrtek na tej povezavi: https://www.medis-awards.com/ima-2021/.

Oglejte si nekaj utrinkov oddaje v videu:  https://drive.google.com/file/d/1nHpXBV690Lfj8qQlZLAGA076FxUoAeKf/view.  

Objavljeno 24. 11. 2021

Kaj o HPVeš?

Povezava do dogoka: https://www.facebook.com/events/633528364306401/?active_tab=about

Projekt Ljubezen in spolnost s strani študentov medicine v Mariboru organizira predavanje o HPV, na katerem bodo o virusu, okužbah, posledicah, preventivi… govorili strokovnjaki, ki se s tem že vrsto let aktivno ukvarjajo

Prisluhnili bomo lahko epidemiologinji, pediatrinji, ginekologu ter specialistu ORL

Tematika bo predstavljena zelo poljudno in preprosto, zato ste vabljeni študenti vseh smeri 

9. 12. in 14. 12 bosta potekala tudi cepilna dneva za cepljenje proti HPV. Cepljenje bo potekalo v dispanzerju za študente (Pri parku 5) Na cepljenje se lahko prijavite s klikom na povezavo

https://forms.gle/BsUGmkyHyfM1WaXu9

Objavljeno 24. 11. 2021

#ExperienceWorkDay

V Adeccu pripravljajo globalni spletni dogodek #ExperienceWorkDay, ki je namenjem vsem mladim, ki začenjajo svojo kariero. 

V sklopu dogodka bodo organizirali webinarje, ki bodo potekali 20. in 21. oktobra

Študentom bodo zaupali aktualne informacije o trgu dela, jim dali napotke, kako se podati na podjetniško pot in kako razviti veščine, ki so v današnjem svetu najbolj iskane. Vsi webinarji bodo potekali v angleškem jeziku. 

Več informacij o dogodku najdete s klikom na naslednji gumb:

Objavljeno 19. 10. 2021

Zaljubimo se v znanost: mreženjski dogodek za študente

Dogodek Zaljubimo se v znanost, katerega glavni namen je vzpostaviti stik med (bio)tehnološkimi podjetji in študenti naravoslovnih fakultet bo potekal v živo, 10. 6. ob 14:00 v Tehnološkem parku Ljubljana.

Vse dodatne informacije vključno s prijavnico so v priponki:

Objavljeno: 4. 6. 2021