Ostali razpisi

Nazadnje posodobljeno 18. 1. 2022

Informativna dneva programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota

Zavod za razvoj mobilnosti mladih vabi na spletna informativna dneva programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bosta potekala 19. in 20. januarja 2022.

Informativna dneva vam bosta ponudila vpogled v prenovljeni podobi programov EU na področju mladine v letu 2022 in vam predstavila glavne novosti v vodnikih po obeh programih.

Leto 2022 bo v prvi vrsti potekalo v znamenju mladih z razglasitvijo in uradnim sprejetjem Evropskega leta mladih, programa pa predvidevata še nekaj tehničnih in vsebinskih sprememb. Ob tem Evropsko leto mladih ne pomeni le več priložnosti za mlade, ampak tudi povečanje sredstev za podporo sprejemu projektov v oba programa.

Evropsko leto mladih tako s seboj prinaša:

66% povečanje sredstev za mladinske izmenjave in mobilnost mladinskih delavcev ter 75% povečanje sredstev za aktivnosti udejstvovanja mladih v okviru Ključnega ukrepa 1 programa Erasmus+: Mladina;
12% povečanje sredstev za prostovoljske projekte in 22% povečanje sredstev za solidarnostne projekte v okviru programa Evropska solidarnostna enota. 

Prijava je obvezna, na dogodek pa se lahko prijavite na naslednji povezavi.

Do vabila v PDF obliki lahko dostopate tukaj.

Celoletno brezplačno študentsko bivanje

Podjetje Go2School prireja nagradno igro znotraj katere je možno osvojiti celoletno študentsko bivanje.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran: https://go2school.com/blog/student-naj-bo-b23.html

Objavljeno 31. 8. 2021