Tekmovanja

Nazadnje posodobljeno 12. 10. 2022

Innovative All-nighter

Dogodek, ki vam ne bo pustil spati (😈) je nazaj, tokrat zopet V ŽIVO na Ekonomski fakulteti v Ljubljani 📍#juhej

Po dveh letih življenjskih izzivov smo prepričani, da ste nabrali vrsto izkušenj, da se soočite tudi z izzivi podjetij 💪

Kaj sploh je Innovative All-nighter?

⭐ študentsko tekmovanje

⭐ 24 ur za iskanje rešitve na zastavljen izziv #sleepisfortheweak 🙊

⭐ izzivi vodilnih slovenskih podjetij

⭐ prava timska preizkušnja

⭐ zaključna predstavitev pred vodstvom podjetij #jobalert

⭐ možnost posvetovanja z mentorji iz sodelujočih podjetij in fakultete

⭐ zabava, kreativa in delo  #allinone

⭐ mreženje s predstavniki podjetji in ostalimi sodelujočimi

⭐ potrdilo o udeležbi #superzaCV

⭐ nagrada: 1000 EUR neto za vsako zmagovalno ekipo 💸

Prijavijo se lahko posamezniki ali ekipe, ki vključujejo 3-4 člane. Lahko ste iz iste fakultete ali iz različnih. Posamezniki, ki ne bodo imeli ekipe, bodo v le-te razvrščeni na dan dogodka. #groupworkmakesthedreamwork

Če meniš, da si iz pravega testa in pripravljen na 24 ur napenjanja možgančkov, skupinskega dela in zabavnega inoviranja, se nam pridruži 18. – 19. 11. 2022. #dejvkoledar

❗️ Prijavi se na: https://www.eventbrite.com/e/innovative-all-nighter-2022-tickets-321774093977 ❗️

Kaj še čakaš? Deli novico med ostale, zberi svojo top ekipo in zmagaj 🚀

#ian2022 #innovativeallnighter2022 #hekaton

Objavljeno 12. 10. 2022

Hackaton Demenca

Roche Slovenija (naše podjetje je tudi ponosna 259. Demenci prijazna točka) se strinjamo z oceno Spominčica Alzheimer Slovenija, da se demence še vedno drži prevelika stigma in da je še kako pomembno ozaveščanje o bolezni in iskanje rešitev – za osebe z demenco, za njihove oskrbovalce, za družbena okolja.

✨ Zato skupaj s Spominčico, Služba vlade za digitalno preobrazbo / Government Office for Digital Transformation in nekaterimi drugimi partnerji 22. in 23. oktobra pripravljamo hackathon Demenca – naš skupni izziv, na katerem bomo iskali rešitve in razvijali zamisli, kako ob uporabi odprtih podatkov zasnovati program preventivnega in aktivnega spopadanja z demenco.

✨ Ker menimo, da se razvoj družbe meri po tem, kako skrbi za starejše. 

👉 Prijave so že možne: https://lnkd.in/e4NZZabb

Več informacij lahko najdete tukaj.

Objavljeno 4. 10. 2022

Social Impact Award

Prijave za Social Impact Award so uradno odprte!

Imaš idejo, ki jo želiš uresničiti in z njo začeti svojo podjetniško pot? Program Social Impact Award ti omogoča ravno to in še več! Poleg razvijanja svoje ideje dobiš še podporo izkušenih mentorjev in alumnov, ogromno znanja o socialnem podjetništvu ter možnost druženja z istomislečimi sovrstniki.

Podeljene bodo tudi štiri finančne nagrade v višini 1.500 €!

Prijaviš se lahko tukaj.

BioCamp 2022

BioCamp je tradicionalni mednarodni dogodek, ki ga organizirajo v Novartisu v Sloveniji. Namenjen je najboljšim študentom naravoslovnih, poslovnih in tehničnih ved, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji. Udeleženci BioCampa dobijo neposreden vpogled v izzive in priložnosti skozi predavanja priznanih strokovnjakov, delavnicah in reševanju realnega izziva v globalnem farmacevtskem podjetju.

Zbiranje prijav študentov za udeležbo na BioCampu 2022, ki bo potekal od 26. septembra do 30. septembra 2022, preko spleta, se je že pričelo. Rok za prijave je 31. maj 2022.

Kdo se lahko prijavi?

K prijavi za udeležbo na BioCampu 2022 vabijo dodiplomske (zadnji letnik), magistrske, doktorske in postdoktorske študente naravoslovnih, poslovnih in tehničnih znanosti. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, zato se od prijavljenih kandidatov pričakuje tekoče znanje angleškega jezika.

Na podlagi akademskih dosežkov, strokovnih izkušenj in obštudijskih dejavnosti bo izbranih skupno 36 študentov iz celotnega sveta.

Kako se prijaviti?

Študentje se lahko prijavijo na BioCamp 2022. Prijavi naj priložijo tudi življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Izbrane študente bodo obvestili po elektronski pošti v juniju 2022.

Dodatne informacije lahko najdete na: BioCamp 2022 ali pišete na: urska.levac@sandoz.com.