Tekmovanja

Nazadnje posodobljeno 3. 6. 2022

Social Impact Award

Prijave za Social Impact Award so uradno odprte!

Imaš idejo, ki jo želiš uresničiti in z njo začeti svojo podjetniško pot? Program Social Impact Award ti omogoča ravno to in še več! Poleg razvijanja svoje ideje dobiš še podporo izkušenih mentorjev in alumnov, ogromno znanja o socialnem podjetništvu ter možnost druženja z istomislečimi sovrstniki.

Podeljene bodo tudi štiri finančne nagrade v višini 1.500 €!

Prijaviš se lahko tukaj.

BioCamp 2022

BioCamp je tradicionalni mednarodni dogodek, ki ga organizirajo v Novartisu v Sloveniji. Namenjen je najboljšim študentom naravoslovnih, poslovnih in tehničnih ved, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji. Udeleženci BioCampa dobijo neposreden vpogled v izzive in priložnosti skozi predavanja priznanih strokovnjakov, delavnicah in reševanju realnega izziva v globalnem farmacevtskem podjetju.

Zbiranje prijav študentov za udeležbo na BioCampu 2022, ki bo potekal od 26. septembra do 30. septembra 2022, preko spleta, se je že pričelo. Rok za prijave je 31. maj 2022.

Kdo se lahko prijavi?

K prijavi za udeležbo na BioCampu 2022 vabijo dodiplomske (zadnji letnik), magistrske, doktorske in postdoktorske študente naravoslovnih, poslovnih in tehničnih znanosti. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, zato se od prijavljenih kandidatov pričakuje tekoče znanje angleškega jezika.

Na podlagi akademskih dosežkov, strokovnih izkušenj in obštudijskih dejavnosti bo izbranih skupno 36 študentov iz celotnega sveta.

Kako se prijaviti?

Študentje se lahko prijavijo na BioCamp 2022. Prijavi naj priložijo tudi življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Izbrane študente bodo obvestili po elektronski pošti v juniju 2022.

Dodatne informacije lahko najdete na: BioCamp 2022 ali pišete na: urska.levac@sandoz.com.

Innovative All-nighter

Dogodek, ki vam ne bo pustil spati, je nazaj, tokrat ponovno v živo na Ekonomski
fakulteti v Ljubljani
. Po dveh letih življenjskih izzivov smo prepričani, da ste nabrali vrsto izkušenj, da se soočite tudi z izzivi podjetij.

Kaj sploh je Innovative All-nighter?
– Študentsko tekmovanje,
– 24 ur za iskanje rešitve na zastavljen izziv #sleepisfortheweak,
– izzivi vodilnih slovenskih podjetij,
– prava timska preizkušnja,
– zaključna predstavitev pred vodstvom podjetij #jobalert,
– možnost posvetovanja z mentorji iz sodelujočih podjetij in fakultete,
– zabava, kreativa in delo #allinone,
– mreženje s predstavniki podjetji in ostalimi sodelujočimi,
– potrdilo o udeležbi #superzaCV,
– nagrada: 1000 EUR neto za vsako zmagovalno ekipo.


❗️ Prijavite se lahko na tej povezavi ❗️


Kaj še čakaš? Deli novico med ostale, zberi svojo top ekipo in zmagaj!

#ian2022 #innovativeallnighter2022 #hekaton

Objavljeno 26. 4. 2022

Novartis

V mesecu aprilu Novartis v Sloveniji skupaj s podjetjem Axiologo organizira Pharma Data Science hekaton 2.0, na katerem bodo udeleženci, ki jih zanima področje podatkovne znanosti, delo s podatki in napovedovanje podatkov, reševali podatkovne izzive, s katerimi se sooča Novartis v Sloveniji. Hekaton bo potekal od 14. aprila do 13. maja 2022.

Prijave so odprte do 18. marca 2022.

Več o samem dogodku si lahko preberete v priloženem oglasu ali na spletni strani: https://lek.si/sl/zaposlitev/pharma-datahack2022//

Objavljeno 9. 3. 2022

Business hive

Iščeš nove poslovne izzive? 🕵️‍♀️ Potem je reševanje poslovnih izzivov, s katerimi se soočajo uspešna slovenska podjetja, ravno za tebe. Vse kar moraš narediti je, da se prijaviš na @Business Hive 2022 mednarodno case-solving tekmovanje, ki bo potekalo od 11. do 13. marca 2022 v celoti na spletu. 🐝

Denarna nagrada v višini 1000 € 💸 | Top slovenska podjetja 🙌 | Referenčno pismo ✉️ |  Mreženje  🗣

Več informacij o tekmovanju in prijavi najdeš na spletni strani in v Facebook dogodku.

Objavljeno 29. 1. 2022

Novartis

BioCamp je tradicionalni mednarodni dogodek, ki ga organizirajo v Novartisu v Sloveniji. Namenjen je najboljšim študentom naravoslovnih, poslovnih in tehničnih ved, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji. Udeleženci BioCampa dobijo neposreden vpogled v izzive in priložnosti skozi predavanja priznanih strokovnjakov, delavnicah in reševanju realnega izziva v globalnem farmacevtskem podjetju.

Zbiranje prijav študentov za udeležbo na BioCampu 2021, ki bo potekal od 27. septembra do 1. oktobra 2021, preko spleta, se je že pričelo. Rok za prijave je 31. maj 2021.

Kdo se lahko prijavi?

K prijavi za udeležbo na BioCampu 2021 vabimo dodiplomske (zadnji letnik), magistrske, doktorske in postdoktorske študente naravoslovnih, poslovnih in tehničnih znanosti. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, zato se od prijavljenih kandidatov pričakuje tekoče znanje angleškega jezika.

Na podlagi akademskih dosežkov, strokovnih izkušenj in ob študijskih dejavnosti bo izbranih skupno 42 študentov iz celotnega sveta.

Kako se prijaviti?

Študentje se lahko prijavijo na BioCamp 2021. Prijavi naj priložijo tudi življenjepis, priporočilo in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Izbrane študente bomo obvestili po elektronski pošti v juniju 2021.

Dodatne informacije lahko najdete na: BioCamp 2021, v priponki ali nam pišete na: BioCamp elektronski naslov.

Objavljeno 18. 5. 2021