Drug Dealer Motivacijsko druženje

Ponavadi se vsako leto v sredini novembra odpravimo na Drug Dealer Motivacijski vikend, na katerem se bolje spoznavamo, razvijamo svoje mehke veščine, se seznanjamo z društvom in iščemo ideje za nadaljnje projekte in aktivnosti vseh Drug Dealer organizacij.

Letos smo zaradi omejitev projekt prestavili na splet in tako organizirali Online Motivacijsko druženje, ki je bilo sestavljeno iz dveh delov. 

V sredo, 18. 11. 2020 so se ob 19. uri pričeli treningi mehkih veščin, ki so jih za nas pripravili trenerji Katja Olenik, Tilen Kozole in May Žitnik. Udeleženci so lahko izbirali med naslednjimi tematikami: Motivacija med lockdown-omTežave in soočanje z njimiter Vzdržljivost uma. Na treningih smo izvedeli kar nekaj nasvetov, ki nam bodo v prihodnje zagotovo prišli prav, po koncu smo se pa še malo podružili.

V četrtek, 19. 11. 2020 smo se na Zoom-u ponovno zbrali ob 19.00 in najprej nam je Tilen Kozole predstavil svojo pot v Društvu študentov farmacije Slovenije in kako ga je ta vodila do EPSA Intern-a v Bruslju. Nato je sledila še kratka predstavitev DŠFS in funkcij, ki jih člani v društvu opravljamo, potem pa smo se razdelili v manjše skupine in se pogovarjali o novih idejah za društvene projekte in aktivnosti. Na ta način namreč poskušamo pridobiti čim več različnih mnenj, ki se jih nato trudimo v prihodnjem mandatu čim bolje implementirati. Za tem je prišel na vrsto še Kahoot kviz “dve resnici in ena laž”, zaključili pa smo s sproščenim online druženjem.

Dragi študentje FFA, upamo, da ste se imeli dobro, obljubimo pa vam, da se ob prvi možni priliki vidimo tudi v živo.

Vedite, da se vedno lahko obrnete na nas, če kaj potrebujete.

Vaši Drug Dealer-ji