Serotonin podcast

Z našimi strokovnimi podcasti vam bomo skušali predstaviti pisane poglede strokovnjakov na najrazličnejše aktualne farmacevtske, kozmetološke in druge zdravstvene tematike. Upamo, da se vam bo ob poslušanju naših podcastov sprostilo tudi nekaj hormona sreče – serotonina!

Ne skrivaj svojih aken!

Prisluhnite novemu podcastu iz serije strokovnih podcastov Društva študentov farmacije Slovenije, Serotonin. Podcast “Ne skrivaj svojih aken!” je kozmetološko obarvan, v njem pa boste akne spoznali s strokovnega in osebnega vidika.

Z nami so govorili: Nika Juriševič Dolinar, dr. med., Tajka Selan, dipl. kozmet. (UN) in Cene Cebek, študent elektrotehnike, ki je z nami delil osebno izkušnjo.

Na precepu med naravno in konvencionalno kozmetiko

Tokrat smo se pogovarjali o danes zelo aktualni naravni kozmetiki in kako se ta razlikuje od konvencionalne, na kaj moramo biti kot potrošniki pozorni pri nakupu naravne kozmetike in o njeni varnosti. 

Z nami so bile prof. dr. Mirjana Gašperlin, mag. farm., izr. prof. dr. Nina Kočevar Glavač, mag. farm. ter Neli Stojnić, mag. dermofarm. in kozmet.